Kamppailulajien ekspertti Guto Inocente on jäänyt kiinni kielletyistä aineista.

Brassiottelija, oikealta nimeltään Carlos Augusto Inocente Filho, voitti viime vuonna kultaa potkunyrkkeilyssä World Gamesissa Puolassa. Inocente oli ykkönen superraskaassa sarjassa.

31-vuotias urheilija kärysi peräti neljästä eri aineesta. Inocenten dopingnäytteestä löytyi stanotsololia, anastrotsolia, tamoksifeenia ja tetrahydrokannabinolia.

Stanotsololi on anabolinen streoidi. Anastrotsolia ja tamoksifeenia käytetään rintasyövän hoidossa. Tetrahydrokannabinoli on kannabiksen psykoaktiivinen yhdiste.

Inocente ei pyytänyt kuulemista ja hyväksyi kärynsä. Hän sai Kansainväliseltä potkunyrkkeilyliitolta neljän vuoden mittaisen kilpailukiellon.

Inocente on kolminkertainen Pan-Amerikan mestari potkunyrkkeilyssä. Mies on nähty useamman kerran myös vapaaottelukehässä. Marraskuussa 2014 Inocente debytoi UFC:ssä.

World Games on kansainvälinen neljän vuoden välein järjestettävä urheilutapahtuma. Kilpailuissa järjestetään kilpailutapahtumia urheilulajeissa, jotka eivät ole olympialaisten kisojen ohjelmassa.

Lähde: insidethegames