Vakuuttavan paluun nyrkkeilykehään viikonloppuna tehneen Amir Khanin promoottori Eddie Hearn uskoo suojatillaan olevan lukuisia suuria ottelumahdollisuuksia edessään.

Entinen olympiamitalisti ja yhdistetty alemman kevytsarjan maailmanmestari Khan palasi lauantaina lähes kahden vuoden kilpailutaon jälkeen näyttävästi kehään tyrmäämällä Phil Lo Grecon vain 39 sekunnissa.

Matchroom-promootion johtomies Hearn uskoo, että hieno paluuvoitto avasi brittitähdelle kerralla useita suuria mahdollisuuksia nousta takaisin painoluokkansa huipulle.

Media nosti Khanin merkittävimmäksi haasteeksi lähes välittömästi IBF-liiton entisen välisarjan mestarin Kell Brookin. Miehet ovat olleet törmäyskurssilla jo pitemmän aikaa, ja nyt ajankohta olisi mainio.

– Ottelu Brookin kanssa olisi valtava. Lauantain jälkeen se olisi vielä isompi. Heille kummallekin olisi kuitenkin tiedossa monia suuria matseja. Kummallakin on halu voittaa maailmanmestaruus. Viime kädessä kyse on siitä mitä Amir haluaa, eli otteluun liittyvää rahaa. Tiedän, että tarjolla on noin puoli tusinaa massiivista ottelua hänelle juuri nyt, Hearn vakuutteli Boxing Scenelle.

Lähde: Boxing Scene