Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan WBA-liiton entinen maailmanmestari David Haye yrittää 5.toukokuuta Lontoossa käytävässä ottelussa revanssia vastustajastaan Tony Bellewista.

Edellinen kohtaaminen viime vuoden maaliskuussa päättyi Bellewin voittoon 11.erän tyrmäyksellä.

Tuolloin Hayen menoa kuitenkin haittasi kuudennessa erässä katkennut akillesjänne, jonka jälkeen hän joutui ottelemaan käytännössä yksijalkaisena.

Nyt hän lupaa kuitenkin täysin erilaisen esityksen.

– Hänellä oli viimeksi paras päivänsä ja minulla huonoin mahdollinen eikä hän silti saanut mitään aikaan. Nyt kun olen taas täydessä iskussa en näe mitä hän pystyisi tekemään, Haye uhosi.

– Toivottavasti hän on myös kunnossa, niin voimme käydä kunnon sotaan ja antaa faneille sellaisen taistelun, jota he toivovat.

Haye on aiemmin kertonut lopettavansa uransa, mikäli häviää Bellewille vielä uudestaan. Itsevarma britti ei kuitenkaan tähän usko, vaan on suunnannut katseensa jo kohti jatkoa heittäen haasteen raskaan sarjan ykköstähdelle, Anthony Joshualle.

– Mikäli voitan Bellewin kunnon tyyliin, niin katson kenellä on tämän sarjan mestaruusvyöt ja sitten, eihän sitä koskaan tiedä, Haye toteaa kryptisesti.

Lähde: The Sun