Täyskäännös! Vapaaottelun WWE:hen vaihtaneelta Ronda Rouseylta yllättävä näkemys UFC-tappioistaan

© Kuva: Getty Images

Entinen UFC-mestari Ronda Rousey kertoi uskovansa, että hänen vapaaottelu-uransa päättäneet rankat MM-tappiot UFC:ssä olivat ”siunaus valeasussa”.

Aiemmin UFC:n naisten suurimman supertähden aseman karusti hävinnyt Ronda Rousey oli pitkään katkeran pettynyt vapaaottelu-uransa alamäkeen. Voittamattomana pidetty amerikkalainen kärsi kaksi rankkaa tappiota Holly Holmin ja Amanda Nunesin käsittelyssä vuosina 2015 ja 2016.

Sittemmin showpainiorganisaatio WWE:n riveihin siirtynyt jenkkitähti on ehtinyt pohdiskella kamppailu-uraansa, ja on löytänyt toistuvista tappioista positiivisen kääntöpuolen.

– Se oli siunaus valeasussa. Silloin siinä oli vain minä vastaan koko maailma. Uskoin, että en ikinä sanoisi tätä, mutta olen niin onnellinen, että hävisin ne ottelut, koska se johti minut tänne [WWE:hen]. Se oli todellakin sen arvoista, Rousey avautui Bleacher Reportille.

Viihdetaiteilijan rooliin hypännyt Rousey kertoi nauttivansa uudesta työstään showpainin parissa. Entinen judon olympiamitalisti voitti sunnuntaina pariottelussa Kurt Anglen kanssa Stephanie McMahonin ja Triple H:n.

Lähde: Bleacher Report