Yle: Rami Hietaniemi sisuuntui MM-pettymyksestä – ”Olen tehnyt 24 tuntia vuorokaudessa tämän eteen töitä”

© Kuva: Getty Images

Suomen painin MM-joukkueesta aiemmin tiputettu Rami Hietaniemi kertoi Ylelle laittaneensa kaikkensa peliin valmistautuessaan tällä viikolla alkaviin EM-kisoihin.

MM-kisojen joukkueesta rannalle jääminen oli rankka pettymys kaiken kokeneelle painikonkarille. Hankalasta loukkaantumisten ja kuntoutuksen kierteestä selvinnyt Hietaniemi oli odottanut kovasti mahdollisuutta nousta takaisin lajinsa huipulle.

Painiliiton päätös hiersi pitkään Hietaniemen ja MM-joukkueen johdon välejä. Nyt kohusta on kulunut jo pari kuukautta, ja riita on ehtinyt viiletä.

Kaksinkertainen arvokisamitalisti vakuutti Ylelle valmistautuneensa Kaspijskissa, Dagestanissa pidettäviin vapaapainin ja kreikkalais-roomalaisen painin EM-kisoihin yötä päivää.

– Olen tehnyt 24 tuntia vuorokaudessa pelkästään tämän eteen töitä. Nukutaan, syödään, harjoitellaan ja palaudutaan. Tämä on ollut kova rypistys kaikilta osin ja varmaan näyttää uralle suuntaa. Siellä jaetaan ensimmäisiä olympiapaikkoja jo vuoden kuluttua. On sekin tasaisesti mielessä käynyt, Hietaniemi valotti.

Lähde: Yle


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.