Kaksinkertainen snookerin maailmanmestari, Walesin Mark Williams, johtaa MM-finaalia skotti John Higginsia vastaan ensimmäisen päivän jälkeen erin 10-7.

Koko päivä mentiin enemmän tai vähemmän Williamsin komennossa. Walesilainen aloitti ottelun ryminällä johtaen taistoa hetkessä 4-0 ennen kuin Higgins sai pelinsä sujumaan ja nousi jo 7-7:ään.

Tämän jälkeen vuonna 2003 edellisen maailmanmestaruutensa voittanut Williams painoi jälleen kaasua ja yötauolle mentiin hänen johtaessaan 10-7.

Walesilaisen valmistautuminen loppuotteluun oli vähintäänkin erikoinen.

Hän joutui lauantaisessa semifinaalissaan Englannin Barry Hawkinsia todella lujille voittaen vasta puolen yön aikaan päättyneen ottelun 17-15.

Kovan taistelun jälkeen uni ei ilmeisesti tullut silmään kovinkaan helposti ja nälkäkin kurni, joten Williams päätti suunnata aamuyöstä vielä syömään.

– Kello 2.15 ja olen syömässä kebabia, tämä ei ole koskaan maistunut näin hyvältä, Williams twiittasi.

Kaikesta päätellen ateria suli oikein mukavasti ennen sunnuntai-iltapäivänä alkanutta finaalia.

Ottelu jatkuu tänään kello 16 Suomen aikaa ja voittaja on selvillä viimeistään maanantain ja tiistain välisenä yönä. Mestaruuteen vaaditaan 18 erävoittoa.

Snookerfaneilla riittää jännitettävää Williamsin puolesta, sillä hän lupasi ennen finaalia saapuvansa ottelun jälkeiseen lehdistötilaisuuteen alasti, mikäli voittaa.