Vain 19-vuotias japanilaiskamppailija Tenshin Nasukawa on nousemassa hyvää vauhtia yhdeksi kotimaansa suosituimmista ottelijalupauksista. Nuorukainen nosti osakkeitaan entisestään täräyttämällä hurjan pyörivän hyppypotkun suoraan vastustajansa päähän Rizin-promootion otteluillassa.

Kaikki neljä amattilaisotteluaan voittanut Nasukawa sykähdytti Rizinin Fukuoman otteluillan yleisöä esittelemällä dynaamista liikearsenaaliaan sunnuntaina.

Mittelö oli alkanut varsin tasaisesti. Kun ottelun avauserä oli lopuillaan, teinitähti tempaisi kuin tyhjästä ilmavan pyörivän sisäpuolen jalan hyppypotkun suoraan vastustajansa Yusaku Nakamuran naamaan.

Vaikka akrobaattinen potku läsähtikin varsin painavasti Nakamuran päähän, ei ottelut ollut vielä ohi. Japanilainen sai kehätuomarilta luvan jatkaa ottelua noustuaan jaloilleen.

Yhtä erää myöhemmin Nasukawa laittoi kuitenkin ottelulle lopun hurjalla vasemmalla koukulla.

Rizin FF on japanilainen alueellinen vapaaottelupromootio, joka järjestää otteluiltoja lähinnä Tokion lähialueella. Organisaation illoissa on nähty useita kuuluisia kamppailutähtiä, kuten muun muassa legendaarisen Gracien suvun edustaja Kron Gracie sekä entinen UFC-konkari Mirko ”Cro-Cop” Filipovic.