Conor McGregorin treenitoveri suuttui 50 Centille – latasi räppärille hurjan haasteen

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Conor McGregorin harjoitustoverina tunnettu Bellator-promootion ottelija Charlie Ward on haastanut amerikkalaisen rap-tähden 50 Centin otteluun.

Uutisoimme aiemmin, että UFC:n supertähti McGregor ja 2000-luvun merkittävimpiin hip-hop-muusikoihin kuulunut Curtis ”50 Cent” Jackson ajautuivat varsin rajuun sanasotaan. Vihanpito juonsi McGregorin ja Floyd Mayweatherin viime kesänä käydyn nyrkkeilyottelun julkisuusmyräkkään.

Mayweatherin lähipiirin mukana liikkunut räppäri hermostui McGregorille alun perin siitä, että UFC-stara oli haukkunut häntä ”ämmäksi”. 50 Cent väitti useissa haastattelussa, että voittaisi McGregorin katutappelussa milloin tahansa.

Nyt irkkutähden treenitoveri on ottanut osaa erikoiseen sanaharkkaan. Ward julisti viime viikonloppuna Bellator 200-otteluillassa, että seuraavana vuorossa on jenkkiräppäri. Jackson oli paikalla yleisössä.

– 50 Cent on puhunut paskaa. Hän on tänään täällä. Hän väittää olevansa promoottori. Hän sanoo olevansa ottelija, joka pieksisi Conorin kadulla. Jos hän haluaa tulla Bellatoriin, minä ottelen häntä vastaan, Ward uhosi.

Lähde: Bloody Elbow

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!