Nyrkkeilyn raskassarjan huippumittelön Tony Bellewille hävinnyt brittiottelija David Haye hehkutti Instagram-päivityksessään menestyksekkään Lontoon otteluillan tunnelmaa ja kiitteli faneja ja taustajoukkojaan saamastaan tuesta.

Vaikka kovasti odotetusta revanssista Bellewin kanssa ei tullut tälläkään kertaa voittoa, löysi konkariottelija Haye ottelusta positiivisenkin puolen. Brittitähti kehui tuhansien ihmisten edessä käydyn huippuillan pääottelun olleen upea kokemus.

– Kiitokset kaikille, jotka saapuivat O2 Arenalle tai katsoivat lähetystä baarista tai kotoa. Se energia, kun astuin sisään kotikaupunkini yleisön eteen oli upeaa. Tällaisiin eeppisiin otteluiltoihin osallistuminen on jotain sellaista, mistä sitä unelmoi lapsena. En unohda sitä koskaan, Haye ylisti.

Haye jakoi kiitosta myös kilpakumppanilleen Bellewille. Raskassarjalainen oli tyytyväinen vastustajansa panokseen kehässä.

– Kiitoksia Tonylle ja koko hänen leirilleen heidän osastaan tämän ottelun luomisessa. Nautin joka hetkestä tässä ottelukampanjassa, oli sitten kyse lehdistötilaisuuksista tai armottomista harjoitussessioista.