Tyson Furyn serkku, raskassarjan nyrkkeilijä Hughie Fury on alkanut kärttää ottelua suurinta osaa painoluokan MM-vöistä hallitsevaa Anthony Joshuaa vastaan.

Sukulaismiehensä tapaan Fury tarjoili varsin mielikuvituksellisia sanankäänteitä perustellessaan oikeuttaan otteluun. Nyrkkisankarin mukaan hän päihittäisi Joshuan siksi, että entinen olyampivoittaja ei ole koskaan kohdannut ketään hänen kaltaistaan ottelijaa.

– Joshua on maailmanmestari, enkä voi ottaa sitä häneltä pois. Haluaisin todella sen ottelun. Hän ei ole koskaan otellut ketään minun kaltaistani vastaan. Kukaan ei ole otellut minun kaltaista vastaan. Olen aivan erityyppinen raskassarjalainen kuin mitä olet nähnyt, Fury uhosi Boxing Scenen haastattelussa.

Furylla on kuitenkin ensin edessään ottelu Britannian mestaruusottelu Sam Sextonia vastaan Boltonissa tänä lauantaina. Toiveissa on paluu voittojen tielle. Fury hävisi viime syyskuussa Joseph Parkerille.

Uusiseelantilainen Parker käytti voittoaan ponnahduslautana MM-mittelöön Joshuan kanssa. Mies hävisi kuitenkin WBO-liiton mestaruutensa Joshuan käsittelyssä.

Nyt brittinousukas vannoo olevansa entistä kehittyneempi ottelija. Kunnianhimoisen Furyn tähtäimessä on nousu raskassarjan ruhtinaaksi.

– En ole vielä edes lähelläkään huippuani. Olen vasta 23, ja saan koko ajan kokemusta. Raskassarjalaiset eivät ole valmiita ennen 26 vuoden ikää. Tämän jälkeen tulen kolkuttelemaan hänen [Joshuan] ovea. Kun saan käsiini mestaruusvyöt, aion pitää niistä kiinni pitkään.

Lähde: Boxing Scene