Tenniksen maailmanlistan entinen ykkönen, jo 2016 uransa lopettanut Australian Lleyton Hewitt saatetaan nähdä tänä vuonna Wimbledonissa.

Hewitt pelaa nelinpelissä täyden ruohokenttäkauden. Hän on lisännyt ohjelmaansa Hollannin s-Hertogenboschissa 11.-17.kesäkuuta pelattavan turnauksen. Aussitähti pelaa kisassa parinaan maanmies Alex Bolt.

Jo aiemmin pari on vahvistanut olevansa mukana Hollannin kisaa edeltävällä viikolla Englannin Surbitonissa pelattavassa haastajaturnauksessa. Lisäksi Hewitt pelaa Australian kirkkaimman tähden, Nick Kyrgiosin kanssa legendaarisessa Wimbledonin esiturnauksessa Lontoon Queen’s Clubissa.

Kaikki viittaakin Tennis World USA:n mukaan siihen, että tähti nähdään nelinpelissä myös ruohokenttäkauden huipentumassa, 2. heinäkuuta alkavassa Wimbledonin grand slam-kisassa.