Entinen Green Bay Packersin NFL-pelaaja Carlos Gray on kuollut kotonaan Alabamassa. Mies oli surmattu ampuma-aseella.

Associated Press uutisoi tiistaina, että 25-vuotias kahden lapsen isä oli ammuttu kuoliaaksi maanantaina noin kymmenen aikaan illalla kotonaan lähellä Alabaman Birminghamin kaupunkia.

AP:n mukaan Grayn ystävä löysi entisen Packersin ja North Carolina Staten yliopiston puolustuksen linjamiehen elottamana kotonaan ja hälytti välittömästi paikalle sheriffin ja pelastuslaitoksen. Mitään ei ollut kuitenkaan enää tehtävissä, ja nuorukainen menehtyi vammoihinsa.

Gray pelasi North Carolina Staten yliopiston joukkueessa ja teki NFL-sopimuksen Packersin kanssa vuonna 2014. Mies vapautettiin sopimuksestaan vuonna 2015, jonka jälkeen hän palasi kotiseudulleen Alabamaan.

Lähteet: AP, ESPN