Muutaman viime kuukauden mittaan nyrkkeilyn maailmassa on pyörinyt paljon huhuja nyrkkeilylegenda Manny Pacquiaon ja kolminkertaisen maailmanmestarin Vasyl Lomatshenkon kohtaamisesta kehässä alemman välisarjan ottelussa. Nyt molempia miehiä edustava promoottori Bob Arum vahvisti, että ottelu voisi toteutua vielä tänä vuonna.

Vaikka huippumittelöstä on pyörinyt villejä huhuja jo pitemmän aikaa, on sen tiellä vielä pari estettä.

Lomatshenkolla on edessään MM-ottelu WBA-liiton kevytsarjan mestaria Jorge Linaresia vastaan. Pacquiao taas haastaa saman liiton ”regular”-vyön hallitsijan Lucas Matthyssen välisarjan kamppailussa.

Molempien ottelijoiden promoottori Arum kuitenkin vakuutteli, että huippuottelijoiden ottelu voisi edelleen toteutua vielä tämän vuoden aikana. Nyrkkeilypomon mukaan suunnitelmien hidasteena on myös se, että Pacquaio ei enää nykyisin kuuntele juurikaan neuvoja seuraavista uraliikkeistään.

– Kyllä, se voisi vielä toteutua tänä vuonna. Yksi juttu, missä tässä vaiheessa oikeastaan kaikilla on vaikeuksia on se, että Manny ei enää oikein halua kuunnella neuvoja siitä, ketä vastaan hänen pitäisi otella seuraavaksi. Hän ei ota mielellään ohjeita vastaan. Ehkä se johtuu hänen iästään tai hänen asemastaan politiikassa. Hän haluaa tehdä yleensä päätöksensä ensin itse, Arum valotti Boxing Scenelle.

Lähde: Boxing Scene