Entinen voimanoston maailmanmestari ja showpainitähti Tom Magee on saanut vakavia vammoja jouduttuaan kuuden miehen pahoinpitelemäksi Los Angelesissa.

CBS Los Angeles -kanavan mukaan tapaus sattui lähellä Mageen kotia Mar Vistan kaupunginosassa ja lähti liikkeelle parkkipaikasta kiistelystä, jonka muuttui pian yksipuoliseksi hakkaamiseksi ja päähän potkimiseksi.

Tilanne päättyi, kun Mageen naapurit tulivat ulos auttamaan häntä.

– Minusta tapahtuma näytti murhayritykseltä, paikalle tullut naapuri, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen, kertoi CBS:lle

Pahoinpitelyn seurauksena Magee sai aivotärähdyksen ja hänen leukaluunsa murtui. Lisäksi hän sai vakavia vammoja silmäänsä.

Los Angelesin LAPD poliisi tutkii tapausta ja toistaiseksi kaksi epäiltyä on pidätetty.

Magee on päässyt pois sairaalasta ja toipuu vammoistaan parhaillaan kotonaan.

Kanadalaissyntyinen Magee nousi pinnalle voimanostajana 1980-luvun alussa ja voitti lajin maailmanmestaruuden 1982. Hän otti myös osaa Maailman vahvin mies-kilpailuun sijoittuen kolmesti viiden parhaan joukkoon.

1985 hän siirtyi showpainiin aloittaen nykyisen WWE-organisaation edeltäjässä, WWF:ssä. Myöhemmin hän on työskennellyt muun muassa valmentajana kuuluisalla Gold’s Gym-kuntosalilla Venice Beachilla, Los Angelesissa.

Robert Littal BSO

@BSO
Breakdown of The Injuries Suffered By Ex-WWF Tom Magee; 6 Men Beat Him Over Parking Spot (Video) bit.ly/2IuR7O6