NFL-tähteä syytettiin poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta – kohutussa oikeustapauksessa nyt täyskäännös

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

New York Jetsin laitahyökkääjä Robby Anderson oli vielä hetki sitten pahassa pulassa lain kanssa. NFL-tähteä syytettiin kahdesta poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta, mutta nyt toisessa tapauksessa luovuttiin syytteistä.

Anderson oli vastustanut poliiseja väkivaltaisesti kiinniottotilanteessa viime vuoden toukokuussa Rolling Loud -musiikkifestivaaleilla. Amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaajaa syytettiin oikeudessa törkeästä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, josta olisi voinut seurata pahimmillaan vuosien vankilatuomio.

Laitahyökkääjän onneksi syytteistä luovuttiin tällä viikolla. Tästä huolimatta Andersonilla on vielä edessään lisää haasteita, sillä toinen oikeudenkäynti tänä vuonna sattuneesta selkkauksesta poliisin kanssa on vielä kesken.

NFL-stara oli ajanut huomattavaa ylinopeutta autollaan tammikuussa. Anderson kaahasi 70 kilometrin tuntivauhdin nopeusrajoituksen alueella jopa 168 kilometrin tuntivauhtia, ja joutui poliisin pysäyttämäksi.

Anderson päätyi solvaamaan ja uhkailemaan poliisia rajusti viranomaisten puhuttaessa miestä pysäytyksen yhteydessä. NFL-tähti oli tietojen mukaan uhannut etsivänsä poliisimiehen vaimon, ”n*ssivansa häntä ja ejakuloivansa hänen silmäänsä”.

Vaikka Anderson tulistui tilanteessa pahasti, eivät syyttäjät tuohtuneet miehen sanailusta liian pahasti. Andersonin törkeän poliisin vastustamisen syytteet tiputettiin tälläkin kertaa, ja miehelle jäi vastattavaksi enää ylinopeussyyte.

Lähteet: USA Today, NFL Network

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia