Pikajuoksijat odottavat kelien lämpenemistä? – Kymmenen sekunnin raja alitettu vasta neljästi tällä kaudella

© Kuva: Getty Images

Usain Boltin jälkeinen aika miesten pikajuoksussa ei ole sanalla sanoen ollut vielä tykitystä. Todellisia huippuaikoja ei ole vielä tullut, sillä kauden kärkitulosta pitää nimissään Ronnie Baker ja Jaylen Bacon ajalla 9.97. Yhdysvaltalaiskaksikon lisäksi vain kaksi sprintteriä on päässyt alle kymmenen sekunnin haamurajan.

Jamaikalainen Andre Ewers kipitti viime viikonloppuna Floridassa ajan 9.98 ja jenkkijuoksija Kendal Williamsin kaksi viikkoa sitten juostu kauden paras noteeraus 9.99 riittää listalla neljänteen sijaan. Kaikki edellä mainitut juoksijat ovat alle 25-vuotiaita.

Kokeneemman kaartin tähtinimet Yohan Blake ja Justin Gatlin hakevat vielä parasta teräänsä, sillä kummankin kauden paras kellotus on 10.05.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.