Dallas Cowboysin laitahyökkääjä Terrance Williams pidätettiin viime lauantaina rattijuopumuksesta sen jälkeen, kun Dallasin poliisi löysi miehen Lamborghini-urheiluauton tien pientareelta.

Jenkkitähteä ei kuitenkaan epäilty kolarista, jolle Williams löysi varsin yllättävän syyllisen – hänen kilpakumppaninsa, Minnesota Vikingsin laitahyökkääjän Kendall Wrightin.

Williamsin mukaan hänen ystävänsä Wright oli soittanut hänelle viime viikonloppuna ja kertonut tuhonneensa vahingossa NFL-tähden 325 000 dollarin arvoisen urheiluauton kolarissa.

– Ystäväni oli v*tun idiootti. Hän soitti minulle ja kertoi autoni olevan paskana, Williams kertoi poliisille.

Kun poliisi tiedusteli, kuka auton kolaroi, NFL-tähti vakuutti syyllisen olleen Wright. Williams korosti tienneensä, ettei voisi itse ajaa humaltuneena ja oli luovuttanut auton ystävänsä käyttöön.

– Se oli Kendall Wright. Olimme Baylorin yliopistossa yhdessä. Tiesin, etten voinut ajaa autoa. Se oli 325 000 dollarin auto, jonka maksoin. En yritä valehdella teille. Vannon luojan nimeen, etten valehtele, Williams väitti.

Vaikka Williams syyttikin kolarista Wrightia tapahtumapaikalla, päätyi mies antamaan varsin ristiriitaisia lausuntoja asiasta myöhemmin. Cowboys-tähti julkaisi tapauksen jälkeen tiedotteen, jonka mukaan hän oli itse ajanut autoa.

Williams väitti tiedotteessaan, että oli ajanut selvinpäin ja joutunut väistämään holtittomasti edessä ajanutta autoa ojan puolelle. Miehen mukaan hän menetti urheiluautonsa hallinnan ja ajoi tieltä ulos.

Lähteet: Pro Football Talk, TMZ