Suunnistaja Mikko Patana jätti olympiavoittajat taakseen ylämäkijuoksussa – Iivo Niskanen oli kolmas, mutta arvaatko kuinka kauas Sami Jauhojärvi jäi?

© Kuva: Getty Images

Suunnistaja Mikko Patana jätti olympiavoittajat taakseen ja kirmasi Red Bull 400- ylämäkijuoksukisan voittoon tänään Lahden Salpausselällä.

Mäkimontusta suurmäen hyppytorniin käydyn 400 metrin kisan voittoaika oli 3.30. Toiseksi sijoittui Juho Veikkolainen ajalla 3.37. Seuraavalta sijalta löytyy ensimmäinen olympiavoittaja, kun Iivo Niskanen nappasi kisan pronssia ajallaan 3.38.

– Hyvin meni, kahtena viime vuonna olin vähän vastaantulija, mutta näköjään kevätkunto ei tällä kertaa ole niin ruosteessa, Niskanen totesi ISTV:n haastattelussa kisan jälkeen.

Toinen olympiavoittaja, hiihtouransa vuosi sitten lopettanut Sami Jauhojärvi teki kelpo suorituksen ja oli 14.. ”Mustin” loppuaika rajussa kisassa oli 4.24.

Kilpailun tulosluettelosta löytyi myös useita muitakin muista lajeista tuttuja nimiä.

Yhdistetyn maajoukkueesta Leevi Mutru oli 4. (aika 3.43) ja Ilkka Herola 7. (3.50). Myös maratoonarina tunnettu Aki Nummela onnistui mukavasti ollen 9. (4.14).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.