Suunnistaja Mikko Patana jätti olympiavoittajat taakseen ja kirmasi Red Bull 400- ylämäkijuoksukisan voittoon tänään Lahden Salpausselällä.

Mäkimontusta suurmäen hyppytorniin käydyn 400 metrin kisan voittoaika oli 3.30. Toiseksi sijoittui Juho Veikkolainen ajalla 3.37. Seuraavalta sijalta löytyy ensimmäinen olympiavoittaja, kun Iivo Niskanen nappasi kisan pronssia ajallaan 3.38.

– Hyvin meni, kahtena viime vuonna olin vähän vastaantulija, mutta näköjään kevätkunto ei tällä kertaa ole niin ruosteessa, Niskanen totesi ISTV:n haastattelussa kisan jälkeen.

Toinen olympiavoittaja, hiihtouransa vuosi sitten lopettanut Sami Jauhojärvi teki kelpo suorituksen ja oli 14.. ”Mustin” loppuaika rajussa kisassa oli 4.24.

Kilpailun tulosluettelosta löytyi myös useita muitakin muista lajeista tuttuja nimiä.

Yhdistetyn maajoukkueesta Leevi Mutru oli 4. (aika 3.43) ja Ilkka Herola 7. (3.50). Myös maratoonarina tunnettu Aki Nummela onnistui mukavasti ollen 9. (4.14).