UFC-konkarilta tyly arvio naisten sarjojen huippulupauksen painokohusta – ”Se on huijaamista”

© Kuva: Getty Images

UFC:n entisen kääpiösarjan maailmanmestarin Dominick Cruzin mielestä naisten korsisarjan huippulupauksen Mackenzie Dernin noloa mokaa painonvedossaan voidaan verrata huijaamiseen.

Moninkertainen brasilialaisen jujutsun maailmanmestari Dern astui viime viikonloppuna vaa’alle ylipainoisena jo kolmatta kertaa vapaaottelu-urallaan. Amerikkalais-brasilialainen oli jopa reilut 3 kiloa korsisarjan 116 paunan painorajaa painavampi, joten kyseessä oli varsin räikeä virhe.

Dern määrättiin menettämään jopa 30 prosenttia ottelupalkkiostaan vastustajalleen Amanda Cooperille. Sanktiosta huolimatta UFC-lupaus voitti ottelunsa selvästi jo ensimmäisessä erässä. Ottelun jälkeen nousi laaja keskustelu, kuinka paljon isokokoisempi Dern hyötyi häkissä painoedustaan.

Miesten kääpiösarjan konkarin Cruzin mielestä Dernin toistuva mokailu on varsin tuomittavaa toimintaa. Jenkkitähti ei säästellyt sanojaan, kun häneltä tiedusteltiin arviota Dernin virheestä Fox Sportsin haastattelussa.

– Kun tulet häkkiin noin ison painoylivoiman kanssa, se on käytännössä huijaamista, Cruz täräytti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.