UFC:n välisarjan maailmanmestari Tyron Woodley intoutui solvaamaan vapaaottelulegenda Georges St-Pierreä siitä, että kanadalaiskonkari päätyi neuvottelemaan ottelusta Nate Diazin kanssa hänen sijaansa.

Välisarjan tittelinhaltija on vaatinut jo pitkään ottelua St-Pierreä vastaan, ja pettyi raskaasti kuultuaan UFC:n suunnittelevan jättimittelöä Diazin ja St-Pierren välille.

Diazin ja entisen välisarjan sekä keskisarjan mestarin on määrä otella kevytsarjassa. Huippuottelua kaavaillaan 4. elokuuta pidettävään UFC 227 -otteluiltaan.

– Antakaa minun sanoa tämä hyvin hienostuneeseen tapaan. Jos ne kaverit [Diaz ja St-Pierre] ”harkitsevat” ottelemista, se on suurin ämmäliike tällä planeetalla. Jos haluat olla välisarjan maailmanmestari ja lineaarinen mestari, ja nykyinen mestari puhuu jatkuvasti sinua vastaan ottelemisesta, ethän sinä välttele häntä vastaan matsaamista ja nouse yhtä painoluokkaa ylemmäksi. Nyt tiputat vielä yhtä painoluokkaa alemmaksi, jossa et ole edes otellut koskaan aiemmin, Woodley raivosi TMZ:n haastattelussa.

Lähteet: MMA Mania, TMZ