UFC:n presidentti Dana White sanoi tuoreessa Los Angeles Timesin haastattelussa, että elokuun UFC 227 -otteluillassa nähdään höyhensarjan nousevien tähtien Yair Rodríguezin ja Zabit Magomedsharipovin välinen ottelu.

Jenkkiorganisaation nokkamiehen puheista huolimatta nousevien nimien kohtaaminen ei ole vielä kiveen hakattu. Vapaaottelutoimittaja Ariel Helwani huomautti Twitterissä, että omien tietojensa mukaan ottelun ajankohtaa ei ole vielä sovittu virallisesti.

Ariel Helwani

@arielhelwani
Reports that Zabit Magomedsharipov vs. Yair Rodriguez is done for 227 are premature. I reported weeks ago that’s the fight and date they want but I’m told it’s not close to done at this time. Not off the table and could very well happen but not done.

Magomedsharipov palaisi tietojen mukaan häkkiin jo toista kertaa tälle vuodelle 4. elokuuta Los Angelesissa pidettävässä otteluillassa. Viimeksi dagestanilainen kohtasi Kyle Bochniakin 7. huhtikuuta UFC 223 -illassa. Ottelusta irtosi voitto ja illan parhaan ottelun bonus.

27-vuotias entinen ACB-promootion höyhensarjan mestari on yksi UFC:n lupaavimpia nousukkaita. Väkivahva painija on otellut ammattilaisena jo 16 kertaa ja hävinnyt otteluistaan vain yhden.

Rodríguez kuuluu samoin höyhensarjan mielenkiintoisempiin ottelijalupauksiin. 25-vuotias meksikolainen on otellut UFC:n riveissä seitsemän kertaa ja napannut voiton jopa kuusi kertaa. Ammattilaisurallaan hän on otellut yhteensä 12 kertaa ja hävinnyt vain kahdesti.

Uutisoimme aiemmin, että nimivahvaan UFC 227 -iltaan on kaavailtu myös kolmea muuta huippuluokan mittelöä. Iltaan on suunniteltu UFC-pomo Whiten mukaan Georges St-Pierren ja Nate Diazin sekä Luke Rockholdin ja Alexander Gustafssonin välistä ottelua.