UFC:n välisarjan huippulupaus Kamaru Usman väitti jälkeen lauantaisen ottelunsa Demian Maiaa vastaan, että mursi kummatkin kätensä kesken mittelön. Nigerialais-amerikkalainen nousukas vaati samassa puheenvuorossa myös MM-ottelua.

Usman onnistui päihittämään UFC:n Chilen otteluillassa legendaarisen mattopainivelhon Maian yksimielisellä tuomaripäätöksellä. Voitto ei kuitenkaan tullut miehen omien sanojensa mukaan helpolla.

UFC-tähti kertoi ottelun jälkeisessä tiedotustilaisuudessa, että hän mursi molemmat kätensä takoessaan painavia osumia vastustaan päin. Usman ylsi mielestään niin vakuuttavaan urotekoon, että on mielestään nyt oikeutettu mestaruusotteluun välisarjan hallitsevaa maailmanmestaria Tyron Woodleya vastaan.

– Mielestäni minun pitäisi otella häntä [Woodleya] vastaan seuraavaksi. Dominoin juuri ottelua kaveria [Maiaa] vastaan, joka on vielä Tyronia parempi. Woodley vain juoksi karkuun häneltä. Tyron taisi heittää vähiten iskuja MM-ottelun historiassa? Minä taas menin häkkiin, ja dominoin sitä kaveria alusta loppuun, Usman vaahtosi.