Class AA -baseball-sarjan San Antonio Missionsin ja Frisco Roughridersin välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään varsin poikkeuksellisesta syystä. Kentälle eksyi jostakin käärme, jota toimitsijat joutuivat jahtaamaan keppien ja ämpärin voimin.

Toimitsijat olivat aluksi varsin hämillään vikkelästä kuokkavieraasta, mutta saivat häirikön lopulta kiinni. Käärme kuljetettiin kentältä ulos ämpärissä.

Huvittavasta tilanteesta huolimatta Missionsin pelihuumori ei pettänyt. Kotijoukkue otti ottelusta lopulta voiton.

Suurimman huomion ottelussa varasti kuitenkin käärme-episodi, josta San Antonion joukkue jakoi Twitter-tilillään videon. Päivitys keräsi hetkessä satoja uudelleentviittauksia ja reilut tuhat tykkäystä.

San Antonio Missions Baseball

@missionsmilb
🐍🐍 on a field!!! Everyone and Everything is coming to the 🐺to watch the Red Hot🔥 Missions. #Jalapenos&Cats&SnakesOhMy