Ammattinyrkkeilijä Mckenzie Morrison otti jo uransa 14.voiton tyrmäämällä vastustajansa Galen Brownin 40 sekunnissa Kansas Cityssa käydyssä ottelussa.

Raskaassa sarjassa otteleva Morrison ei ole välttämättä kaikille nyrkkeilyn ystäville kovinkaan tuttu, mutta jos etunimeksi vaihdetaan Tommy, saattaa monella jo alkaa raksuttaa.

Tommy Morrison esitti aikanaan Tommy Gunn-nimistä nyrkkeilijää Rocky-elokuvasarjan viidennessä osassa päätähti Sylvester Stallonen rinnalla.

Hän oli myös menestyksekäs nyrkkeilijä ja piti hetken aikaa hallussaan WBO:n raskaan sarjan mestaruusvyötä vuonna 1993. Hän joutui kuitenkin lopettamaan uransa positiivisen HIV-testin seurauksena vuonna 1996. Pitkän tauon jälkeen Morrison palasi kehään vielä kahteen otteluun 2007 ja 2008.

Hän menehtyi vuonna 2013 vain 44-vuotiaana.

Poika-Morrison otteli viikonvaihteessa ensimmäistä kertaa isänsä kotiseudulla Kansas Cityssa.

– Olin hermostunut, iso kaupunki ja ympärillä paljon isäni faneja. Odotukset olivat korkealla, Morrison totesi.

Mikään suuri urheilun riemujuhla ottelu ei ollut, sillä vastustaja Brown näytti kehässä erittäin kömpelöltä ja ylipainoiselta. Myöskään miehen ottelulista ei vakuuta: peräti 85 ottelua, joista 40 häviötä.

Morrison on otellut urallaan 16 kertaa ja rasitteena on ainoastaan kaksi ratkaisematonta. Tosin yhtäkään merkittävää nimimiestä ei vastustajista löydy.

Lähde: The Kansas City Star

Only Full Fights

@OnlyFullFights
Chip of the old block! McKenzie Morrison following in his father’s footsteps.

Who remembers Tommy Morrison aka Tommy Gunn from Rocky V?

Here is his son making moves in the heavyweight division. McKenzie Morrison is now 14-0 with 12 knockouts. #KenzieMorrison #boxing