Video: Tuore snookerin maailmanmestari toteutti uhkauksensa ja saapui alasti lehdistötilaisuuteen – ”Täällä on vähän kylmä. Älkää tulko liian lähelle”

© Kuva: Getty Images

Walesin Mark Williams on voittanut kolmannen kerran snookerin maailmanmestaruuden.

Finaalissa kaatui Skotlannin John Higgins jännittävien vaiheiden jälkeen 18-16. 43-vuotiaasta Williamsista tuli vanhin mestari sitten lajilegenda Ray Reardonin voiton vuonna 1978.

Edellisen kerran walesilainen juhli mestaruutta 2003, jolloin yksikään hänen kolmesta lapsestaan ei ollut vielä edes syntynyt. Mestaruuksien välinen aika – 15 vuotta – on myös lajihistorian pisin.

Tuore mestari osoitti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa olevansa myös sanojensa mittainen mies. Hän nimittäin saapui siihen alasti, kuten oli aiemmin turnauksen aikana uhonnutkin.

– Tuntuu vähän epämiellyttävältä, täällä on vähän kylmä. Älkää tulko liian lähelle, Williams hauskuutti ihmisiä tilaisuudessa.

– Viime vuonna en edes ollut täällä, vaan join olutta matkailuautossa karsiuduttuani täältä. Pelini oli p*skaa ja suunnittelin vakavasti lopettamista. Onneksi vaimoni Jo ylipuhui minut jatkamaan. Luulen, ettei hän halunnut minun olevan koko ajan kotona, mestari totesi Daily Expressille.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!