Ammattinyrkkeilijä Avtandil Khurtsidzea uhkaa jopa 40 vuoden mittainen vankeustuomio.

Khurtsidze pidätettiin viime vuoden heinäkuussa New Yorkissa. 39-vuotias georgialainen on yhdistetty järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Syytelista on hurja: ryöstö, kiristys, murha, palkkamurha, petos, huumausaineet ja ampuma-aserikkomukset.

Tapauksien puinti oikeudessa alkoi maanantaina. New York Postin mukaan Khurtsidze voi saada jopa 40 vuoden mittaisen vankeustuomion.

Syyttäjän mukaan Khurtsidze toimi Brooklynin mafiapomo Razhden Shulayan käskyjen täytäntöönpanijana.

– Shulaya toimi pomona ja Khurtsidze toimi hänen sotilaanaan, syyttäjä Andrew Thomas sanoi New York Postin mukaan.

Khurtsidze iski viime vuoden huhtikuussa WBO-liiton keskisarjan väliaikaisen MM-tittelin. Hänen piti kohdata viime kesänä WBO-liiton keskisarjan MM-tittelimatsissa Billy Joe Saunders, mutta ottelu peruuntui Khurtsidzen pidätyksen myötä.