NFL:n tähtipelaajan Janoris Jenkinsin kotoa kuolleena löytyneen Roosevelt Renen tapauksessa epäillään nyt henkirikosta. Jenkinsin veli William Jenkins on pidätetty törkeästä taposta epäiltynä.

Uutisoimme aiemmin, että New York Giantsin tähden Newarkissa sijaitsevasta kodista löydettiin 25-vuotiaan miehen ruumis (linkki uutiseen). Vainaja tunnistettiin Jenkinsin ystäväksi Rooseveltiksi.

NFL-staraa ei epäilty osallisuudesta Rooseveltin kuolemaan, sillä hän oli ollut jo kaksi viikkoa joukkueensa harjoitusleirillä Floridassa.

Nyt miehen vanhempaa veljeä epäillään surmasta. Bergenin maakunnan syyttäjä epäilee 34-vuotiasta William H. Jenkinsiä törkeästä taposta.

Syyttäjälaitoksen mukaan syytteet ovat toistaiseksi vasta epäilyjä, ja syytetyn oletaan nykyisten tietojen perusteella olevan syytön surmantekoon.

BCPONJ

@BCPONJ
#BCPONJ & @FairLawnPD announce William H. JENKINS, Jr. of Fair Lawn, charged: Agg. Manslaughter for death of Roosevelt Rene.

JENKINS in custody in Ontario Co., NY. Investigation ongoing, unable to release further info. Charges merely accusations. Defendant presumed innocent.

NFL-pelaajan veljellä on takanaan aiempaakin rikoshistoriaa. Hänet pidätettiin huumesyytteillä vuonna 2006 ja 2011 ja päästettiin vankilasta ehdonalaiselle vapaalle vuonna 2106.

Lähde: Time