Legendapelaaja Mikko Esko putsasi palkintopöydän lentopallogaalassa – palkittiin neljässä eri kategoriassa

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Corinthiansin murskavoitolla!

39-vuotias Vammalan Lentopallon passari Mikko Esko joutui varsinaiseen palkintosateeseen, kun Lentopalloliitto ja Mestaruusliiga muistivat kauden 2017-18 onnistujia palkitsemisgaalassaan.

Upean kansainvälisen uran pelannut Esko valittiin kauden lentopalloilijaksi, miesliigapelaajaksi, äänestettiin liigan tähtiseitsikkoon ja lisäksi hän voitti miesten Mestaruusliigan pistekilpailun. Eskolle valinta kauden lentopalloilijaksi oli jo uran neljäs. Tätä ennen hän oli vienyt tittelin nimiinsä vuosina 2009, 2010 ja 2011.

Kauden mieslentopalloilija valittiin erikseen ja sen tittelin vei nimiinsä hakkuri Mikko Oivanen, joka pelasi loistavan kauden kreikkalaisessa Olympiacos Piraeuksessa. Kauden naispelaajaksi valittiin saksalaisseura Dresdner SC:n ja maajoukkueen hakkuri Piia Korhonen.

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Corinthiansin murskavoitolla!