Nimet papereissa! Nyrkkeilyn jättimäinen uusintamittelö varmistui – ”Meillä on matsi!”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Tsekki - Saksa underilla!

Nykyisin promoottorina toimiva nyrkkeilylegenda Oscar de La Hoya vahvisti Twitterissä, että keskisarjan huippuottelijoiden Saul ”Canelo” Alvarezin ja Gennadi Golovkinin välinen uusintaottelu on sovittu.

Uutisoimme aiemmin, että kovasti odotettu MM-mittelö kaatui Alvarezin dopingkäryyn. Kohua puitiin pitkään julkisuudessa ja urheiluviranomaisten toimistoilla, mutta nyt supertähtien kohtaamiselle löytyi viimein uusi ajankohta.

Promoottori de La Hoya paljasti, että huippuottelu käydään 15. syyskuuta. Vielä ei ole tiedossa, missä otteluilta järjestetään.

Alvarezin ja Golovkinin oli alun perin määrä kohdata 5. toukokuuta. Meksikolaisen dopingkäry sotki kuitenkin suunnitelmat, ja kazakstanilainen päätyi ottelemaan viime hetken tuuraajaa Vanes Martirosyania vastaan Kaliforniassa.

WBA-, WBC-, ja IBO -liittojen keskisarjan mestari päihitti armenialais-amerikkalaisen toisen erän tyrmäyksellä.

Vaikka Martirosyan ei ollutkaan aivan kazakkitähden tasoinen vastus, veti otteluilta silti jopa 1 361 000 katsojaa. Kalifornian tapahtuma oli Yhdysvaltain kaapelitelevision vuoden katsotuin ottelu.

Kazakstanilaismestarin ja Alvarezin ensikohtaaminen päättyi kiistanalaiseen tuomaritasapeliin. Moni piti ottelun pisteytystä epämääräisenä, ja revanssia alettiin suunnitella käytännössä heti ottelun jälkeen.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Tsekki - Saksa underilla!