Korkeushypyn olympiavoittaja Stefan Holmin leikkimieliseksi tarkoitettu kilvoittelu 13-vuotiaan poikansa Melwinin kanssa ei näytä miellyttäneen länsinaapurin toista korkeushyppylegendaa, Patrick Sjöbergiä.

Sjöberg julkaisi asiaan liittyen aluksi päivityksen Instagramissa ja kertoi mielipiteestään sitten myös Aftonbladetille.

– On hienoa, että Stefan on sitoutunut poikansa uraan, mutta jonkinlaisen ennätyksen rakentaminen, että he yhdessä hyppäisivät neljä metriä… mitä hittoa se oikein on? Mielestäni se on vähän röyhkeää, Sjöberg täräytti.

Entisen maailmanennätysmiehen mielestä lahjakkaan pojan pitäisi saada kehittyä rauhassa, eikä elää kuuluisan isänsä varjossa.

– Stefan tietysti päättää itse miten poikansa kanssa toimii, mutta minusta koko kuvio on hyvin kummallinen, Sjöberg totesi.

Lehden tavoittama Stefan Holm kommentoi asiaa tekstiviestitse melko suorasanaisesti.

– Hänellä ei ole mitään tietoa mitä minä ja Melwin teemme, joten tämä juttu ei ole edes kommentoimisen arvoinen, Holm totesi ja jatkoi:

– En ole puhunut sanaakaan mistään ennätyksestä. Sen ovat hoitaneet lehdet. Hän on kuitenkin lämpimästi tervetullut tapaamaan minua sen sijaan, että levittää p*skaa sosiaalisessa mediassa.