Tenniksen kauhukakara jälleen vauhdissa: Masturbointiliikkeitä juomapullolla kesken ottelun – ”Hänen kypsymättömyytensä on hämmästyttävää”

© Kuva: Getty Images

Tenniksen kauhukakarana tunnettu Nick Kyrgios oli jälleen vauhdissa lauantaina Lontoossa pelatun Queen’s Clubin ATP-turnauksen välierässä Kroatian Marin Čilićia vastaan.

Itse ottelu oli erittäin tiukka ja päättyi kroaatin voittoon 7-6, 7-6, mutta suurimmat otsikot varasti jälleen aussipelaaja.

Sosiaalisessa mediassa leviämään lähteneessä videossa Kyrgios pelleilee vesipullonsa kanssa pisteiden välisellä tauolla, ilmeisesti tajuamatta tempauksen välittyvän suorana lähetyksenä kotisohville ympäri maailmaa.

Aussi asettelee pullon kohti nivusiaan ja näyttäisi tekevän sillä masturbointiin viittaavia liikkeitä suihkuttaen lopuksi vedet maahan, ennen kuin ottaa pullosta jälleen huikan.

Perään hän vielä virnistää, ilmeisesti jollekin tutuistaan omassa aitiossaan.

Tennisfaneja tilanne ei kuitenkaan vaikuta naurattavan.

– Nick Kyrgios jatkaa huonoa käytöstään tenniskentällä. Hänen kypsymättömyytensä on hämmästyttävää, eräs toteaa tilanteesta.

– Oikeasti Kyrgios? Toinen puolestaan kummastelee.

Kohujen aiheuttaminen ei ole aussitähdelle millään tavalla uutta. Jo aiemmin tällä viikolla BBC joutui pyytämään anteeksi tämän jatkuvaa kiroilua.

Lisäksi vuosien varrelta löytyy lukuisia tapauksia, joissa miehen käytös ottelujen aikana on jättänyt ”hiukan” toivomisen varaa. (Voit lukea pari esimerkkiä täältä ja täältä)

Voit katsoa videon Kyrgiosin uusimmasta tempauksesta täältä.

Lähde: Daily Mail