Yhdysvaltalainen UFC-ottelija Andrea Lee on ajautunut miehensä Donny Aaronin kanssa melkoisen kohun keskelle sosiaalisessa mediassa julkaisemansa, viattomaksi tarkoitetun rantakuvan vuoksi.

Lee julkaisi Twitterissä kuvan pariskunnasta viettämässä mukavaa kesäpäivää järven rannalla.

Naisen seuraajien huomio keskittyi kuitenkin Aaronin vasemmassa kädessä olevaan hakaristitatuointiin.

Lee, ilmeisesti huomattuaan lipsahduksen, yritti muokata kuvaa rajaamalla tatuoinnin pois kuvasta, mutta kaikki oli jo liian myöhäistä. Sosiaalisen median kautta tullut palaute oli murskaavaa.

Asiaa ei myöskään parantanut ottelijan yritykset puolustaa miestään, joka toimii myös hänen valmentajanaan.

– Hän otti tuon tatuoinnin ollessaan vankilassa, yrittäkää päästä jo yli. Hän peittää sen yleensä aina, mutta nyt se vain sattui näkymään kun olimme järvellä, Lee kirjoitti twiitissä, jonka myöhemmin poisti.

Myös Aaron puolusteli tatuointia sanoen sen olevan ”20 vuotta vanha virhe”. Hän myös kiisti olevansa rasisti.

Lopulta Lee julkaisi vielä uuden twiitin, jossa pyysi anteeksi ensimmäistä, tapausta vähättelevää päivitystään.

– Aiemmat kommenttini oli tarkoitettu puolustamaan miestäni, ei hänen tatuointiaan. Olen vilpittömästi pahoillani siitä, miten aluksi reagoin. En ole rasisti, enkä natsi. En myöskään vihaa ihmisiä, kuten ei Donnykaan. Pyydän, antakaa anteeksi, hän kirjoitti.

Andrea Lee

@AndreaKGBLee
Please read my full apology, this is to everyone who was upset or offended by me and my initial response. I sincerely apologize, it wasn’t thought out when I sent it, I deleted it immediately after I sent it when I was more rational and clear minded. 🙏 forgive me

Lee on entinen LFA-promootion kärpässarjan mestari. Hän on otellut urallaan 11 kertaa voittaen otteluista yhdeksän.

Viimeksi hän nousi kehään 19.toukokuuta Chilessä järjestetyssä UFC-illassa. Hän kukisti tuolloin uransa ensimmäisessä lajin kärkipromootion ottelussa pisteillä Veronica Macedon.

Lähde: New York Times