UFC-tähti pahoinpiteli kilpasiskonsa ja joutui vihanhallintakurssille – ”Minun on hillittävä itseni”

© Kuva: Getty Images

UFC:n naisten höyhensarjan maailmanmestari Cristiane ”Cyborg” Justino löi viime kesänä UFC-kollegaansa Angela Maganaa ja sai pahoinpitelytuomion. Oikeus määräsi naisen suorittamaan vihanhallintakurssin, josta on Justinon mukaan apua hänen tunteidensa hallinnassa.

Erikoisen pahoinpitelytapauksen taustalla oli pitkään jatkunut sosiaalisen median vihanpito Maganan ja Justinon välillä. Monien fanien mielestä Magana oli syyllistynyt brassitähden nettikiusaamiseen.

Riita eskaloitui toukokuussa 2017, jolloin Justino päätyi lyömään Maganaa UFC:n ottelijoiden virkistysillassa Las Vegasissa rajun sanaharkan päätteeksi.

Las Vegasin poliisi tutki tapausta lievänä pahoinpitelynä, mutta nyt osavaltion oikeus päätti luopua syytteistä. Tuomari määräsi brasialaisottelijaa kuitenkin osallistumaan vihanhallintakurssille vastaavien tunteidenpurkausten välttämiseksi.

Justino kommentoi itse tuomiotaan tuoreeltaan TMZ:lle, joka väijytti hänet oikeudenkäynnin jälkeen kadulla. UFC-mestari kehui oikeuden ratkaisua järkeväksi.

– Sitä oppii paljon, kun tekee jonkun virheen. Aion toimia esimerkkinä muillekin ihmisille. Sinun täytyy kehittyä aina, kun teet virheen. Sellaista elämä on. Tämä on vain yksi haaste. Minun on hillittävä itseni, vapaaottelija myönsi.

Lähde: TMZ


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.