44-vuotias amerikkalaisen jalkapallon konkaripelaaja Terrell Owens juoksi huiman 4,4 sekunnin ajan 40 jaardin eli 36,58 metrin matkalla.

191 senttimetriä pitkä ja 102 kiloa painava laitahyökkääjä tempaisi varsin vakuuttavan pikajuoksuajan todistaakseen epäilijöilleen, että ei ole vielä menettänyt teräänsä.

Kuusi kertaa Pro Bowl -miehistöön valittu huippupelaaja latasi maanantaina Instagram-tililleen videon, jossa kaksi ajanottajaa mittaa 44-vuotiaan NFL-tähden ajaksi 4,44 ja jopa 4,43 sekuntia.

Suoritus on varsin hurja, kun ottaa huomioon miehen iän. Jenkkitähden aiempi henkilökohtainen ennätys 40 jaardilla on 4,45. Owens juoksi vanhan ennätyksen myös reilusti nuorempana.

Owens on tällä hetkellä vapaa agentti. Mies on viimeksi pelannut Seattle Seahawksin riveissä vuonna 2012, jolloin hän pelasi joukkueen kanssa vain harjoituskaudella.

Kokonaisen NFL-kauden huippuhyökkääjä pelasi viimeksi vuonna 2010 Cincinnati Bengalsin kanssa. Owens valittiin NFL:n Hall of Fame -kunniagalleriaan tämän vuoden helmikuussa.