Rugbyjoukkue Wigan Warriors on hyllyttänyt tähtipelaajansa Joel Tomkinsin joukkueen kaikesta toiminnasta neljäksi viikoksi ja lätkäissyt miehelle lisäksi 10 000 punnan (noin 11 400 euroa) sakot.

Seura päätyi ratkaisuunsa, kun sosiaalisessa mediassa viikonloppuna leviämään lähtenyt video osoitti englantilaisen törkeän käytöksen baarihenkilökuntaa kohtaan.

Videolla henkilökuntaan kuuluva nainen yrittää poistaa humalaista Tomkinsia baarista, mutta tämä keskittyy tilanteessa solvaamaan kaikkia ympärillään olevia.

Tomkinsin seurana ravintolassa oleva, myös Warriorsissa pelaava veli Sam Tomkins vaikuttaisi yrittävän saada isoveljeään poistumaan, mutta tällä on muut metkut mielessään.

Tomkins kutsuu häntä poistamaan pyrkivää naista monien muiden nimitysten lisäksi ”kuvottavaksi olioksi” ja ”Wiganin p****reiäksi”.

Hän ajautuu useita minuutteja kestävällä videolla sanaharkkaan myös muiden asiakkaiden kanssa.

Warriors ei asiaa hyvällä katsonut ja tuomitsi teon sunnuntaina julkaisemassaan tiedotteessa.

– Julki tullut video oli kuvottava. Pelaajiemme tulee ymmärtää roolinsa joukkueessa ja yhteisössämme. Olen hyvin pettynyt, että kaksi vanhempaa joukkueen jäsentä käyttäytyy tällä tavalla, Warriorsin toimitusjohtaja Kris Radlinski sanoo tiedotteessa.

Radlinskin mukaan on mahdotonta luoda vahvaa seurakulttuuria, jos luottamasi pelaajat käyttäytyvät nyt nähdyllä tavalla.

– Olen puhunut Joelin ja Samin kanssa ja molemmat ovat tapauksesta häpeissään ja katuvat sitä syvästi, johtaja toteaa.

Joukkue kertoo tiedotteen lopussa pidättäytyvänsä jatkossa kommentoimasta asiaa ennen kuin selvitys siitä on valmistunut.

Joel Tomkinsin jatkon seurassa kerrotaan kuitenkin olevan vaakalaudalla. Myös Sam Tomkins sai viikonlopun tapahtumista 5000 punnan (n.5700 euron) sakot.

Voit katsoa videon pelaajan sekoilusta jutun yläpuolelta tai tästä linkistä

Lähde: Daily Mail