Yllättävä täyskäännös! UFC:n huippulupaukselle annettiin ensin potkut, mutta sai nyt yhtäkkiä työnsä takaisin – ”Se oli pelkkä väärinkäsitys”

© Kuva: Getty Images

UFC:n höyhensarjan ottelijalupaus Yair Rodríguez on saanut yllättäen UFC-pestinsä takaisin aiempien potkujen jälkeen. Mies vahvisti samalla seuraavan ottelunsa olevan jo sovittu.

Uutisoimme aiemmin, että UFC-pomo Dana White antoi meksikolaisottelijalle yllättäen kenkää promootiostaan (linkki uutiseen).

Potkujen taustalla oli Rodríguezin toistuva kieltäytyminen UFC-jehun ottelutarjouksista. Nyt tapauksessa tuli kuitenkin melkoinen täyskäännös: meksikolainen sai työpaikkansa jenkkiorganisaatiossa takaisin.

Rodríguez vahvisti Instagram-päivityksessään, että hän tapasi viime perjantaina UFC:n matchmakerin Sean Shelbyn kanssa. Miehet loihtivat palaverissa UFC-lupaukselle uuden sopimuksen.

– Kävimme keskustelun hyvässä hengessä lounaalla. Tajusimme keskustelun edetessä, että kaikki aiemmin tapahtunut oli pelkkä väärinkäsitys ja kommunikaatiokatkos. Keskustelun jälkeen minulla on hyvä olo siitä, että olemme UFC:n kanssa paremmissa väleissä kuin koskaan, Rodríguez vakuutti päivityksessään.

Kamppailulupaus paljasti samalla ottelevansa höyhensarjan toista nousukasta Zabit Magomedsharipovia vastaan Las Vegasissa 8. syyskuuta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.