Yllättävä veto! Robert Helenius ottelee taas – seuraava vastustaja tuttu nimi: ”Korjaan selvän ja kovan voiton”

© Kuva: Getty Images

Suomalainen raskassarjan nyrkkeilykonkari Robert Helenius kohtaa elokuussa Olavinlinnan otteluillassa valkovenäläisen Juri Bihautsoun.

Helenius päihitti Bihatsoun edellisessä ottelussaan tuomaripäätöksellä. Hajaäänivoitto jäi kuitenkin kaivelemaan, ja suomalainen halusi varmistaa vastuksestaan vielä selvemmän voiton.

Epäonnekseen Helenius mursi myös oikean kätensä, eikä voinut mielestään antaa kaikkeaan kahdeksaneräisessä mittelössä. Asia on tarkoitus korjata Olavinlinnassa.

– On hieno fiilis päästä ottelemaan taas. Sen verran harmittaa se edellinen matsi, että on pakko ottaa uusinta. Viimeksi nyrkkeilemisestä meni kaikki ilo, kun tuntui kuin joku olisi iskenyt vasaralla käteen aina, kun löin oikealla, nyrkkeilytähti avasi tiedotteessa.

Kotimainen konkariottelija kokee, ettei Bihautsou ole aivan hänen arvoisensa vastustaja. Helenius kuitenkin tietää, että hänen täytyisi saada kerättyä sopivasti kehäkokemusta.

–  Bihautsou on ihan ok kaveri, vaikka ei sillä ole tyrmäysvoimaa. Sanotaanko näin, ettei se ole mikään helppo vastustaja, mutta olen kohdannut paljon vaarallisempiakin, Helenius arvioi.

– Elokuussa korjaan selvän ja kovan voiton. Bihautsou on kovapäinen kaveri, ja olisi hyvä saada vähän eriä alle, joten en lähde spekuloimaan, tuleeko tyrmäystä tai missä erässä. Mutta selvä voitto tulee, nyrkkisankari lupasi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.