Superpesiksen konkarikanuuna Jere Dahlström jatkaa uraansa Imatralla myös ensi kaudella. Tälläkin kaudella on syntynyt komea lukema 2+66=68 lautasen äärestä, mutta kaikkien aikojen tilasto kertoo vielä enemmän Dahlströmin arvosta. Hän on lyönyt urallaan lukemat 46+1186= 1232. Tämä lukema oikeuttaa kautta aikojen toiselle sijalla – kotiuttajista vain uransa päättänyt Sami Joukainen on pystynyt parempaan. Joukainen on vielä vain neljä juoksua Dahlströmin edellä, joten todennäköisesti moukari heiluu riittävän tehokkaasti vielä tällä kaudella vieden Dahlströmin tilastoykköseksi.

IPV:n urheilutoimenjohtajan Jani Valkeapään mukaan Dahlströmin tasoisia kotiuttajia liikkuu pelaajamarkkinoilla hyvin vähän.

– Yksinkertaisesti sanottuna näin hyviä kotiuttajia ei ole juurikaan vapaana. Onneksi Jere meille viime syksynä saatiin ja halusimme pitää hänestä kiinni. Se, että Jere oli itsekin halukas jatkamaan, kertoo siitä, että yhteistyö on molemmin puolin toiminut, Valkeapää kommentoi YLEn verkkosivuilla.