Beach volleyssa kesän paras arvokisasijoitus – ”Turnaus oli pääsääntöisesti onnistunut”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Molemmat Suomen parit päättivät Tshekin Brnossa pelattavat alle 18-vuotiaiden beach volleyn EM-kisat jaettuun yhdeksänteen sijaan.

Jatkopelien ensimmäisellä kierroksella Vilhelmiina Prihti ja Oona Ojala voittivat tshekkiläisvastustajansa 2-1, mutta suomalaisparin EM-turnaus päättyi 0-2 -tappioon viidenneksi sijoitetulle kreikkalaisparille.

– ”Vilkun” ja Oonan turnaus oli pääsääntöisesti onnistunut. Pelissä oli todella hyviä hetkiä, ja toisaalta vaikeita tilanteita saatiin käännettyä omaksi eduksi.

– Viimeisessä pelissä ei pystytty enää ottamaan tarvittavaa askelta eteenpäin, päävalmentaja Toni Vahela summasi.

Myös Santeri Saarimäki ja Arttur Pennanen taistelivat 2-1 -voiton jatkopelien ensimmäisellä kierroksella, mutta pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon oli norjalaisvastustaja suomalaispoikia erin 2-1 vahvempi.

– Pojat pelasivat parhaan pelinsä viimeisessä ottelussa. Alla oli kolme voittoa, vaikka oma peli ei ollutkaan aivan uomissaan. Tyytyväinen voi kuitenkin olla viimeisen pelin taistelusta ja omasta tason nostosta, Vahela tuumaili.

Nuoret sivusivat yhdeksänsillä sijoillaan kesän parasta arvokisasijoitusta. Samaan ylsivät Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen heinäkuussa Hollannissa pelatuissa aikuisten EM-kisoissa.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!