Australialainen Nick Kyrgios esitteli raudanlujaa syöttöään tenniksen Cincinnati Mastersissa.

Kyrgios kohtasi ensimmäisen kierroksen ottelussaan Denis Kudlan. Kaksikko pelasi todella tasaisen ottelun. Ensimmäisen erän vei Kudla tie-breakissa luvuin 7-6 (7-2). Toisen erän Kyrgios puristi tiukasti itselleen luvuin 7-5. Kolmas ja ratkaiseva erä venyi myös tie-breakiin asti, jossa Kyrgios pääsi esittelemään kovaa luonnettaan.

Kudla sai puristettua itselleen ottelun ensimmäisen ottelupallon tie-breakin ollessa 8-7 amerikkalaisen hyväksi. Kyrgios syötti ykkössyöttönsä ulos kentältä, mutta tämä ei paljoa miestä hetkauttanut. Kyrgios laittoi kaiken peliin, ja painoi hurjan 214 kilometriä tunnissa kiitävän kakkossyötön ässänä Kudlan puoliskolle. Tästä Kudla ei enää noussut, ja australialainen Kyrgios onnistui nappaamaan voiton itselleen tie-breakin kautta luvuin 7-6 (11-9).