Kolme eri matkojen hallitsevaa Suomen mestaria Markus Teijula, Topi Raitanen ja Joonas Rinne huipensivat Lappeenrannan Motonet GP:n mainioon 800 metrin kilpailun, jossa koko kärkitrio teki ennätyksensä.

Naantalin Löylyn Teijula voitti kilpailun kauden kotimaisella kärkiajalla 1.48,10, HKV:n Raitanen kiri toiseksi ajalla 1.48,92. Myös kolmanneksi sijoittunut Saarijärven Pullistuksen Joonas Rinne rikkoi 1.49 ajalla 1.48,97.

– Ei ollut mikään paras fiilis lähipäivinä ennen kisaa, mutta ajattelin, että katsotaan miten kulkee, Teijula sanoi.

Teijula nousi kärkeen 150 metriä ennen maalia ja piti paikkansa.

– Oikeastaan ajauduin sinne kärkeen. Ajattelin, että katsotaan tuleeko seinä vastaan, Teijula sanoi.

Raitaselta 800 metrin kisa oli ensimmäinen useaan vuoteen ja samalla terävä treeni ennen Ruotsi-ottelua.

– Lopussa löytyi hyvin viimeinen vaihde, Raitanen sanoi.