Suomen Miko Äijänen sijoittui toiseksi squashin Praha Openissa. Finaalissa Egyptin Shehab Essam oli parempi suoraan 3-0.
Äijänen lähti turnaukseen sijoittamattomana. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Ruotsin Erik Jakobsson 3-0. Toisella kierroksella Englannin Nick Mulvey oli vastaantulija samoin numeroin. Neljännesfinaalissa vastassa ollut Irlannin Bryan Byrne kukisti Äijäsen vuosi sitten Ranskassa, mutta nyt Äijänen sai revanssin komealla 3-1 -voitolla.
Semifinaalissa Äijäsen vastus oli Unkarin ykkönen Balasz Farkas. Kaksi ensimmäistä erää meni suomalaiselle kohtuullisen selvästi, mutta Farkas intoutui taistelemaan kolmannessa, ja vei sen 17-15, Äijäsen viiden ottelupallon jälkeen. Kolmas erä oli kuitenkin vienyt unkarilaisen mehut ja Äijänen korjasi voiton neljännessä erässä 11-3 ja koko ottelun 3-1, 77 minuutin taistelun jälkeen.
Finaalissa Äijäsen peli ei lähtenyt missään vaiheessa avautumaan. Egyptin Shehab Essam pystyi katkomaan Äijäsen lyönnit ja vei selvän voiton lähes virheettömällä pelillä. Turnaus oli kokonaisuudessaan Äijäselle kuitenkin hyvä. Pitkän loukkaantumisen jälkeen peli ja kunto alkavat löytyä. Kahden viikon päästä Talihallissa pelataan miesten 11000$ ammattilaisturnaus Remeo Open, jossa on Äijäsen lisäksi mukana 7 suomalaista.