Miesten Salibandyliigan avauskierroksen odotetuin ottelu Classic-Happee päättyi kotijoukkueen 7-4-voittoon. Hallitseva mestari jatkoi hurjaa voittoputkeaan nyt 34 ottelun mittaiseksi viime vuoden hopeamitalistin kustannuksella.

Tampere Areenalle oli saapunut hyvä määrä katsojia, kun yhteensä 1809 silmäparia oli saapunut paikan päälle. Yksi syy hyvään yleisömäärään oli varmasti Happeen Mika Kohonen. Kaikkien aikojen salibandypelaajaksi tituleerattu Kohonen palasi uransa viimeiseksi kaudeksi kotoiseen pääsarjaan.

Kaiken kokenut Kohonen jäi ottelussa ilman tehopisteitä. Se on kuitenkin huomioitava, että Kohonen on vaihtanut hyökkääjästä puolustajan pelipaikalle.

Salibandyliigan sunnuntain tulokset:

Classic-Happee 7-4

LaSB-TPS 3-9

EräViikingit-Karhut 7-6 rl.

SPV Seinäjoki-Indians 7-4

OLS-Oilers 3-12

Koovee-Steelers 2-6