Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan haastaja Hughie Fury uskoo oman ottelutyylinsä olevan myrkkyä neljän liiton mestarille Anthony Joshualle.

Entisen mestarin Tyson Furyn serkku Hughie Fury seurasi mielenkiinnolla viime viikonlopun ottelua, jossa Joshua tyrmäsi haastajansa Aleksandr Povetkinin.

– Joshua osaa selvästi käyttää jabiaan ja hän oppii lisää ottelu ottelulta. Mutta katsoessani ottelua hieroin käsiäni yhteen sanoen ”toivottavasti pääsen ottelemaan häntä vastaan pian”, Fury kertoi The Expressille.

Fury hävisi viime vuonna 12-eräisen ottelun tuomariäänillä silloiselle WBO-mestarille Joseph Parkerille. Hänen mielestään väärä tuomio vei tuolloin mahdollisuuden Joshuan haastamiseen, mutta voitto ensi kuussa Bulgariassa käytävässä IBF-liiton elimianator-ottelussa Kubrat Pulevia vastaan nostaisi Furyn asemaan Joshuan haastajaksi. Mahdollisuuden saadessaan 24-vuotias Fury uskoo syöksevänsä hallitsevan mestarin vallasta.

– Mielestäni olen hänen pahin painajaisensa, ehdottomasti. Tyylit tekevät ottelut ja Joshua – en voi ottaa häneltä mitään pois, hänellä menee hyvin – mutta uskon että minun tyylini on hänen pahin painajaisensa, Fury sanoi.

– En halua paljastaa liikaa, mutta uskon että oma tapani otella on liikaa Joshualle. En pelkää tapella ketään vastaan. Päätavoitteeni on voittaa Pulev. Mikä tahansa ottelu sen jälkeen tulee, minä hoidan sen. Mutta Joshua on se ottelu jonka haluan enkä aio lopettaa ennen kuin saan sen, Fury jatkoi.

Lähde: BoxingScene.com.