Miesten kotimainen futsal-kilpakausi pyörähtää käyntiin perjantai-iltana Jyväskylän Monnarilla.

Kauden avausotteluna toimii Super Cup, joka Englannin Community Shieldin tapaan tuo vastakkain hallitsevan liigamestarin ja cup-mestarin. KaDyn kumminkin pitäessä kumpaakin valtikkaa itsellään, tulee vastaan SM-kakkonen eli Leijona Futsal.

KaDyn kapteeni Mikko Kytölä odottaa ottelusta tasaista kamppailua.

– Tämä ottelu aloittaa Suomen kilpailukauden ja antaa vähän osviittaa liigan voimasuhteista. Molemmat joukkueet ovat treenaanneet jo syvältä kesästä, joten odotettavissa on tiukka kamppailu, hän sanoo KaDyn kotisivujen mukaan.

– Toisaalta ottelu on meille osa valmistautumista Mestarien liigan Main Roundia varten, mutta toisaalta haluamme tietenkin voittaa kauden ensimmäisen kotimaisen kilpailun, kapteeni paaluttaa.