Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan suurimpiin tähtiin lukeutuva Green Bay Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgers kykenee ihmetekoihin, ainakin Minnesota Vikingsin päävalmentajan Mike Zimmerin mielestä.

Rodgers solmi kesällä uuden nelivuotisen 134 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Green Bayn kanssa ja otti takaisin paikkansa NFL:n parhaiten palkattuna pelaajana. Hän näytti jo avauskierroksella viime sunnuntaina arvonsa Green Baylle. Rodgers loukkasi Chicago Bearsia vastaan käydyn ottelun avauspuoliskolla polvensa ja hänet kannettiin kentältä pukukoppiin. Chicago johti tauolla 17-0, mutta Rodgers palasi kolmannelle neljännekselle kentälle ja johdatti Green Bayn 24-23-voittoon.

Polvivamma, jota Rodgers itse luonnehtii venähdykseksi, piti hänet poissa keskiviikon harjoituksista. Green Bay kohtaa ensi sunnuntaina toisen verivihollisensa NFC North -divisioonasta, kun Minnesota Vikings saapuu vieraaksi Lambeau Fieldille. Rodgersin status sunnuntain otteluun on vielä epäselvä, mutta ainakaan vastustajan riveissä ei ole epäilystäkään siitä, pelaako Rodgers sunnuntaina.

Kun Minnesotan päävalmentajalta Mike Zimmeriltä kysyttiin, valmistaako hän joukkuettaan pelaamaan Rodgersia vastaan sunnuntaina, Zimmer vertasi Rodgersia Jeesukseen.

– Totta kai. Hän kävelee veden päällä, joten olen varma että hän pelaa, Zimmer kommentoi.

Tom Pelissero

@TomPelissero
#Vikings coach Mike Zimmer on if he’s preparing for Aaron Rodgers to start for #Packers: “Yeah. He walks on water so I’m sure he’s gonna play.”

Avaa twiitti tästä.

Green Bay Packersin ja Minnesota Vikingsin ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplay-suoratoistopalvelussa sunnuntaina 16.9. klo 19.55 alkaen.

Lähde: NFL.com