Molemmat suomalaispyöräilijät keskeyttivät Innsbruckin MM-maantiellä lauantaina.

Voittoon ajoi Hollannin Anna van der Breggen. Suomen ykköspyöräilijä Lotta Lepistö keskeytti toisen kierroksen jälkeen, kun taas ensimmäisessä MM-startissa mukana ollut Viivi Puskala joutui keskeyttämään kisan kesken ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Reitti oli todella haastava. Maantiereitti kulki Kufsteinista Innsbruckiin ensimmäiset 85 kilometriä, jonka jälkeen kolme kierrosta ajettiin kaupungin ympäristössä. Jokaisella kierroksella oli kahdeksan kilometrin mittainen nousu.

– Siinä oli ennen sitä isoa mäkeä Hollannin kärkikaksikon kolari ja jäin sinne kolarin taakse. En enää saanut porukkaa kiinni ja se mäki vei kyllä kaikki voimat, joten järjestäjät ottivat sivuun. Eroa oli tullut liikaa kärkeen, Puskala kertoi kisan jälkeen pyöräilyliiton sivuilla.