Olli Tuominen on aloittanut kilpailukautensa Ranskan Nantesissa. Nyt alkanut kausi on suomalaisen squashkonkarin peräti 21. eikä lopettamisesta puhuminen näytä edelleenkään olevan ajankohtaista.
Tuominen pääsi peruutusten myötä suoraan Nantes Openin (28000$) toiselle kierrokselle, missä häntä vastaan asettui alemmaksi rankattu, Ranskan Christophe Andre. Kauteen hyvin valmistautunut Tuominen otti heti ohjat käsiinsä halliten peliä tuttuun tapaan kovalla tempolla ja aktiivisuudella.
Toinen erä oli jo tiukempi ja erän puolessa välissä ranskalainen sai luotua Tuomiselle todella työteliään pallorallin, joka hetkellisesti lamautti suomalaisen. ”Hirveä juoksupalloralli, mutta en vaan millään tahtonut luovuttaa sitä” -kommentoi Tuominen. Siitä palautuessa ranskalainen nappasi erän nimiinsä numeroin 11-4.
Kolmannessa erässä pelinkulku tasoittui ja Tuominen pääsi jälleen niskan päälle. ”Kovaa työtähän siinäkin joutui ajoittain tekemään, mutta se kannatti” -kertasi Tuominen. Erä tiukkojen pallorallien jälkeen Tuomiselle 11-8.
Neljännessä erässä Tuominen viimeisteli, jo hieman väsyneen, vastustajansa hyvällä alkurynnistyksellä ja tarkalla takakenttäpelillä. Näin ottelu Tuomiselle 3-1.
Perjantaina pelattavassa puolivälierässä Tuominen kohtaa niin ikään ranskalaisen maailman 87. rankatun Baptiste Masottin.
Lähde: Olli Tuomisen tiedote