Vastustajan leiriin hypännyt sparrikaveri parjaa Conor McGregoria: ”Hän on aikamoinen narsisti”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelija Myles Price on sparranut molempia ensi viikolla kohtaavia UFC-tähtiä Conor McGregoria ja Khabib Nurmagomedovia. Pricen sympatiat ovat vahvasti nykyisen salikaverin Nurmagomedovin puolella.

Price kuului aikaisemmin irlantilaisen McGregorin edustaman SBG-salin ottelijoihin, mutta on jo pitkään kuulunut Nurmagomedovin AKA-salin porukkaan.

– Ollakseni rehellinen en koskaan tullut hyvin toimeen Conorin kanssa, koska me sparrasimme paljon. Siihen aikaan Conor otteli kevytsarjassa, Price kertoi Eurobash-podcastissa.

– Ymmärrän salien hierarkian. Myös AKA:lla on kiihkeitä sparreja, mutta jälkikäteen paiskaamme toistemme kättä ja puhumme mitä voimme työstää ja kehittää harjoituskumppaneina tai tiiminä.

– Conor taas on aikamoinen narsisti. Hän näkee sinut kilpailijana. Hänen seurassaan ei ole kovin mukavaa olla salilla. Jos annat hänelle kovia sparreja, vähän ajan päästä hän ei enää näe sinua ystävänä, Price latasi.

Lähes kahden vuoden tauon jälkeen UFC-kehään palaava McGregor haastaa Nurmagomedovin lokakuun 6. päivä käytävässä UFC 229 -otteluillassa panoksena kevytsarjan mestaruusvyö. Pricen mukana McGregorin on mahdotonta valmistautua edessä olevaan haasteeseen.

– Se on kuin päällesi heitettäisiin märkä lakana, joka ikinen kerta. Kun hyppään kehään Khabibin kanssa, tuntuu että mikään ei pysäytä häntä. Hän vain tulee päälle koko ajan, Price totesi.

UFC 229 -otteluilta ja McGregorin ja Nurmagomedovin ottelu näkyy suorana Viaplay-palvelussa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.