Sarjanousija Karhut koki kotikentällään runsasmaalisen tappion, kun SPV Seinäjoki haki voiton lukemin 7-12. Vierasjoukkue pyssytti kymmenessä minuutissa selvän 5-0-johdon, jota porilaiset eivät saaneet enää kurottua umpeen.

Ottelun tehomiehinä häärivät SPV:n Sami Koski (1+5), Ville Kuusela(3+1), Joni Sieppi (3+0) ja Karhujen Tomi Jerkku (2+2).

Perjantain toinen ottelu päättyi EräViikinkien 3-7-voittoon Espoon Oilersista. EräViikinkien hurja kolmas erä ratkaisi ottelun. Joukkueet tulivat viimeiseen erään tasatilanteessa 3-3, mutta vain vierasjoukkue onnistui enää maalinteossa. EräViikingit latoi viimeisessä erässä neljä maalia Oilersin verkkoon puolustaja Perttu Järvisen johdolla, joka osui kahdesti.

Sekä SPV:lle että EräViikingeille voitot olivat kauden toiset. Karhut ja Oilers ovat avanneet kauden puolestaan kahdella tappiolla.

Miesten Salibandyliiga jatkuu lauantaina kahden ottelun voimin: Welhot–Classic ja Happee–OLS.

Welhot-Classic-ottelun näet suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta